Az Amazon Prime műsorvezetőnője úgy döntött az egyik Twicth stream közben, hogy megmutatja a nézőknek a fedetlen kebleit.

A Twitch most meglepően, de mindenképpen meggyőzően demonstrálta, hogy senkivel sem kivételezik szabályszegés esetében. Történt ugyanis egy kisebbecske incidens az Amazon Prime egyik hivatalos, vagyis saját tulajdonban lévő Twitch-csatornáján, amiért olyan gyorsan kiosztották a tiltást, hogy csak na.

A szóban forgó csatorna a spanyol Amazon Prime, amin az ‘Esto Es Un Late’ című műsor 2021-es utolsó adása futott, nagyrészt a szokásos mederben – kezdte a beszámolót a Kotaku a Dexerto cikke alapján. A show vége felé viszont a műsorvezetők annyira engedtek az elszabadult hangulatnak, hogy egy ponton valamiért direkt tiltatni akarták magukat. Ehhez pedig nem voltak rest mindent is bevetni, szóval Henar Álvarez műsorvezetőnő fogta magát,

és fellibbentette a felsőjét, egészen sokat mutatva így a nézőknek magából. 

Ezután egy mások is csatlakoztak hozzá, majd mikor azt vették észre, hogy még mindig nem jött a ban, akkor a hölgy megismételte a mutatványt, fedetlen kebleket mutatva a közönségnek. Ezután pedig gyorsan el is tűnt a közvetítés, és mint a Streamerbans jóvoltából kiderült, a Twitch bannolta őket.

Az okokat sem nehéz kitalálni, elég hozzá csak felületesen átfutni a platform szabályzatát, ahol kristálytisztán leírják, hogy a meztelenkedésért instant tiltás jár ajándékba. Hogy mindezen túl lesz-e egyéb büntetése a műsorban szereplőknek, de főleg Henar Álvareznek, azt nem tudni, de valószínűleg a szándékos tettért minimum meg fogják majd dorgálni.

Részlet a december 19-i cici villantós spanyol hivatalos Amazon Twitch streamből, amikor Henar Álvarez és kollégái mutogatták magukat

Egy Autopilot módban közlekedő Teslában szülte meg a gyermekét egy nő

 

https://leet.hu/xmas/

×