A Call of Duty: Warzone rajongói imádták az új hibát, de a tisztesség kedvéért leállították a dupla XP-t Plunderen. Nem tartott sokáig.

Azért el kell ismerni, néha van olyan hiba a Warzone-ban, ami előnyös, és nem hátráltat minket. Ilyen történt most a Plunderben, aminél a 2XP-t le is állították, miután egy mindenki számára előnyös hibát találtak. Történt ugyanis, hogy az időszak alatt 2XP tokeneket lehetett felhalmozni. Így akár négyszeres XP-t lehetett gyűjteni. Mikor ez kiderült, a játékosok megrohamozták a Plundert, hogy a Vanguard fegyvereket gyorsan felszintezzék.

Sajnos a fejlesztő Raven Software is észrevette a hibát, és ki is vették a 2XP-t.

Ez volt a fejlesztők valaha volt leggyorsabb javítása, még egy hibát sem sikerült ilyen gyorsan orvosolni. Ez érdekes: ha játékosokat hátráltató hiba van, annak javítására néha heteket kell várni. Ezt pillanatok alatt sikerült leállítani. A Warzone Pacific ünnepi esemény december 17-én indult, és az emberek gyorsan rájöttek, hogy milyen sok XP-t lehet szerezni. A Raven Software a Twitternek köszönhetően körülbelül hét órán belül teljesen letiltotta a 2XP-t a Plunderben.

A játékosok egy része persze csalódott lett, mert bár tudják, hogy ez egy hiba, sokan panaszkodnak arra, hogy milyen sok idő felhúzni a Vanguard fegyvereket. Sokan azonban nem csak a fejlesztőkre haragszanak a döntés után: most még a népszerű Twitter oldalakat is oltják, melyek nyilvánosságra hozták a hibát.

 

 

„Olyan, mintha nem akarnátok, hogy az emberek élvezzék a játékot” – írta valaki a Twitter-bejegyzés alatt. Sokan panaszkodnak a leaker oldalakra is, hogy nem kellett volna nyilvánosságra hozni, és akkor most mindenki négyszeres XP-t szerezhetne.

De ami megtörtént, megtörtént.

Ezt olvastad már?

Piszok gyorsan fejlesztheted a Warzone fegyvereket a hétvégén

 

 

https://leet.hu/samsung/

×