Elképesztő mennyiségű XP nyerhető ki a napokban.

Nem titok, hogy a csütörtöki Warzone playlist frissítés magával hozott több szintű dupla XP-t is, melyet szintén 21-éig élvezhetnek a játékosok a fejlesztők állítása alapján. Nincs is ennél jobb alkalom, hogy fejlesszünk a fegyvereinken, úgyis előttünk áll az egész hétvége. A ModernWarzone egyik szerzője ismertetett a korábbi módszereknél is gyorsabb megoldást, mellyel elképesztő mennyiségű XP-t kapunk percenként.

Nézzük is, hogy mit kell tennünk!

  1.  Az általunk kiválasztott fegyverhez válasszuk ki a Surplus névre hallgató perket
  2. Használjunk el egy dupla XP tokent Warzone-ban, ha van
  3. Irány a Plunder játékmód
  4. Próbáljunk minél több ölést szerezni azzal a fegyverrel melyre ráraktuk a Surplus perket
  5. Próbáljuk behúzni a játék által adott bounty „feladatokat”

Elmondása alapján közel 110000 Weapon XP farmolható ki így fél óra alatt, mely jelentősen túltesz a korábbi módszerekkel kinyerhető mennyiségen. A dupla fegyver XP token és a fejlesztők által adott bónusz valamiért (bug miatt?) stackelődik, ezért lehet ilyen eredményes ez a módszer, a Surplus pedig további 20%-ot dob a szerezhető pontok számán.

A fejlesztők IDEIGLENESEN kikapcsolták a 2XP lehetőségét Plunderben. Jó kérdés, hogy mennyire függ össze ez a fenti módszerrel, többen egy ennél is durvább glitch-cset említenek. Szerencsére továbbra is van pár alternatíva, ha valamiért mégsem működne a jövőben a stack!

Vanguard multi

A Vanguard ingyenesség miatt bárki beugorhat egy-egy Blitz meccsre a kisebb pályákra, rengeteg öléssel távozva egy-egy pályáról. Itt is érdemes ellőni a 2XP tokent és ellenőriznünk, hogy valamelyik Operator „kedvenc” fegyverei közé tartozik-e a fegyver amit húznánk, hiszen ekkor még gyorsabban fejlődhetünk.

Zombik

Maga a módszer eléggé egyszerű és célravezető, ám JGOD elmondása alapján is meglehetősen unalmas. A módszer lényege, hogy beugrunk zombi módba, majd körülbelül 35 zombi meggyilkolása után kilépünk és ismét elindítjuk a hentelős játékmódot. Ekkor kapjuk a legtöbb XP-t adott idő alatt jelenleg a Call of Duty-ban. Ha mellé XP tokent is eldurrantunk, akkor jelentősen gyorsíthatunk még a folyamaton, 8 óra alatt JGOD 3 pisztolyt szintezett fel.

Kellemes grindolást kívánunk!

Ingyenesen játszható a Battlefield 2042 – Te kipróbálod a haverokkal?

https://leet.hu/xmas/

×