A GTA: San Andreas főhőse, Carl Johnson is bekerült az Elden Ringbe, ami egyébként még csak meg sem jelent.

2022 egyik legvártabb játéka minden kétséget kizáróan az Elden Ring, ami a From Software eddigi munkásságának egyik legnagyobb vállalásának ígérkezik. A hatalmas nyílt világba sokan belekóstolhattak már a korlátozott ideig tartó tesztidőszak alatt, néhány modder azonban közel sem érte be ennyivel.

Az Elden Ring hálózati tesztje eredetileg négy napon keresztül futott, de az egyéni firmware-t futtató játékosoknak sikerült úgy módosítaniuk a játékot, hogy azt bármeddig, bármikor képesek legyenek elindítani. Így sikerült a Dropoff nevet viselő moddernek módosítani a játék tartalmain, aki valamiért úgy találta jónak, hogy a GTA: San Andreas főhősét, CJ-t teszi meg a From Software high fantasy-ja protagonistájának.

A látvány pedig a játék beszélő üstjénél is sokkal szürreálisabb. Itt ugyanis a farmernadrágos, fehér trikós CJ nem autóba vagy bicajra pattan, hogy bejárja San Andreas államát, hanem egy hatalmas pallossal a kezében kaszabol szörnyeket egy olyan világban, aminek a történetét George R.R. Martin jegyez.

 

via – Kotaku

Folytatást kaphat a PS4 egyik legszebb, de totálisan elfeledett exkluzív akciójátéka

 

https://leet.hu/xmas/

×