A játékosok folyamatosan új részleteket tudnak meg a Warzone új mapjáról, a Calderáról. A legújabb menő felfedezés egy látszólagos Batcave, tele loottal.

Verdansk mindig is rendelkezett néhány menő hellyel, ahová a játékosok elrejtőzhettek a játékosok elől, vagy ahol értékes zsákmányt szerezhettek. A Caldera még nagyon gyerekcipőben jár az 1. szezonban, és eltart egy darabig, amíg megtaláljuk az összes titkát és lenyűgöző helyszínét.

De vitathatatlanul a legmenőbbet már megtalálták, és úgy tűnik, hogy a klasszikus Batcave-re utal. A híres igazságosztó Batman szupertitkos rejtekhelye, a Batcave Bruce Wayne titkos rejtekhelyeként működött. Most úgy tűnik, Calderának is megvan a saját mini-verziója, amely nem egészen olyan csúcstechnológiával rendelkezik, mint a Batcave, de van benne néhány hasznos finomság.

A Batcave-et Spartan3319 „találta” és TikTokon tette közkinccsé. A 15 másodperces TikTok-videóból minden kiderült: a helye, mi van benne, és hogyan lehet bejutni a belsejébe.

A szóban forgó hely a Power Plant POI-tól délre található két egymás melletti vízeséssel. Ha besétálunk a bal oldali vízesésbe, akkor meg is érkeztünk a titkos területre, a „Batcave”-be.

@spartan3319#warzone #codwarzone #callofdutywarzone #caldera♬ Mirror Masa (I Think I’m Fallin’ for Ya) – Dathan

Odabent van néhány láda, és ami még érdekesebb egy bunker is, ami a jövőben akár ki is nyílhat.

A Batcave név onnan ered, hogy a Batman Begins filmben Batman a Batmobiljával átrepül egy vízesésen, hogy bejusson a Batcave-be. Nyilvánvaló, hogy a helyszín nem marad túl sokáig nagy titok, és lehet, hogy figyelned kell a két ládáért versengő játékosokra.

Viszont az ünnepekről se maradj le!

Skinek, ajándékok és még sok más – Érkezik az ünnepi Warzone és Vanguard event

https://leet.hu/xmas/

×