Péntek reggel startol el a közös eseménysorozat.

A Call of Duty fejlesztői hétfő este bejelentették, hogy hamarosan kezdetét veszi a Festive Fervor névre hallgató eseménysorozat. Természetesen ebből mind a Warzone, mind pedig a Vanguard játékosok profitálnak majd, egyik módot sem hagyja ki a mókából a fejlesztőgárda.

Nézzük is, hogy mi vár ránk!

  • December 14-étől kezdődően 12 napig kedvezményesen vehetünk meg Black Ops Cold War Bundle-öket a Warzone és Cold War shopjában.
  • Természetesen új Bundle-ök nélkül sem maradunk, több ünnepi skin is érkezik a Vanguard/Warzone shopjába.
  • Több új kihívás és játékelem/mód is érkezik majd a játékba, melyek segítségével több ingyenes kozmetikai tárgyat is megkaparinthatunk.
  • A Vanguard tulajdonosok 10 Tier szintet, 10% XP Boostot és további jutalmakat is kapnak, ha december 31. előtt veszik meg a játékot. Ha a hatodik szezonban nem teljesítetted a Vanguard Battle Pass feloldásokat, azokat is megkapod. A jelenlegi tulajdonosok december 16-ától kezdődően kapják meg ezeket a kiváltságokat.

  • Ahogy arra számítani lehetett a leakek alapján: Shipmentet átmenetileg hívhatjuk Shipmasnak is, ide is beköltözött a karácsonyi hangulat.
  • Warzone-ban pedig ünnepi Crate kinézetekre számíthatunk

A fentieken kívül számíthatunk december 16. és 21. között ingyenes Vanguard multiplayer hétvégére is, illetve kedvezményekre is készülhetünk a Blizzard shopjában. A fő event december 17-én rajtol majd el, magyar idő szerint péntek reggel 6 óra környékén.

https://leet.hu/samsung/

×