Érdemes nagyon sietni, ugyanis a GoG ingyen játékát már nem sokáig tudjuk a játéktárunkhoz adni, és óriási bűn volna erről lemaradni.

A december 13-mal kezdődő héttel hivatalosan is ráfordultunk az ünnepi időszakra, ami videojátékos körökben több zsáknyi ingyen lootot jelent.

Hamarosan például kezdetét veszi az Epic Games Store szokásos decemberi ajándék játékáradata, de mellette minimum féltucatnyi akcióban (EGS, Steam, GoG, stb.) válogathatunk a „fillérekre” olcsósított remekművek között. Újonnan pedig a GoG is becsatlakozott az ajándékozós ünneplésbe, ami azt jelenti, hogy a Winter Sale keretein belül most teljesen ingyen adják az egyik legkirályabb szamurájos játékot, ami készült.

Nem, nem a Ghost of Tsushimáról van szó, de ahhoz hasonló remek szórakozást bizonyosan tud nyújtani a Shadow Tactics: Blades of the Shogun is. Legalábbis akkor, ha anno szeretted a Commandos-sorozatot, a Shadow Tactics ugyanis annak nyomdokaiba lépve viszi tovább a hardcore taktikai lopakodós zsáner becsületét – ezúttal a szamurájokéval karöltve.

Halogatni azonban semmiképp sem érdemes az ingyenes bezsákolást, ugyanis alig egy nap múlva, december 15-én véget is ér az akció. Ha szereted a taktikai lopakodós műfajt, vagy oda vagy a szamurájokért és a japán kultúráért, akkor azonnal vedd az irányt a GoG felé. De azoknak is érdemes tenni vele egy próbát, akik csak érintőlegesen ismerik az előbbieket, hiszen a Shadow Tactics-széria a műfajának egyik legjobbja.

 

Jönnek a cserélhető színes PS5 borítások és az új DualSense kontrollerek

 

https://leet.hu/xmas/

×