A Sony bejelentette a színes cserélhető PlayStation 5 borításokat, de sajnos senkinek nem lesz belőlük a karácsonyfa alatt.

A Sony a mai napon hivatalossá tette, amit a vitatott pereskedéseikből már láthattunk jönni, hogy bizony jönnek a cserélhető sokszínű borítások a PlayStation 5-höz. De nem csak ezt, hanem egy sor – a borításokhoz passzoló – rikító színű új DualSense kontrollert is bemutattak.

Az árnyalatokat a Sony szerint a minket körülvevő galaxisok ihlették, így születtek meg végül az éjfekete, a vörös, a rózsaszín, a lila és a babakék borítások. A fekete és a vörös fedlapokat leghamarabb 2022 január 21-től lehet megrendelni, a lemezes és digitális verziókat külön-külön, boltokba pedig februárban kerülhet, de előbb csak a nagyobb országokban, majd az évben később Magyarországon is. A többi borítás azonban csak később, de még az év első felében érkeznek.

Az egyébként mutatós színes borítások áráról egyelőre még nem sokat tudunk, de ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy nagyjából 10 és 20 ezer forint között érdemes velük számolni (az Engadget szerint kb. 55$, azaz szokásos 1:1 euróval számolva 20.000 forint lesz).

 

A kontrollerek szerencsére már hamarabb, január 14-től megvásárolhatóak lesznek, körülbelül 25-30.000 forintos átlagáron. A magyar megjelenésről még ebben az esetben sem tudunk sokat, de valószínű, hogy nagyon hamar a viszonteladók polcaira is megérkeznek.

 

New DualSense wireless controller colors arrive next month, followed by new PS5 console covers

Kép: Sony PlayStation

Brutál erős, dupla “videokártyás” PS5-ön dolgozhat a Sony – új szabadalom árulkodott

 

https://leet.hu/xmas/

×