Úgy látszik, a Riot Games szó nélkül visszaállította a belépők előrehaladását.

Nemrég írtunk nektek róla, hogy a Riot eltörölte a token-rendszert, és helyette az események során a játékidőn alapuló pontokat vezetett be. Azt is módosították, hogy más módok mennyivel járulnak hozzá az esemény fejlődési rendszeréhez. A TFT-játékok pontjait felére csökkentették, és a Co-op vs. AI pontokat is csökkentették.

Ezek a változtatások sok League of Legends-rajongónak nem tetszettek, mivel időigényesebbnek tartották. A Riot Games úgy tűnik, hogy a legutóbbi, be nem jelentett változtatással tovább rontott a helyzeten. Először a hivatalos League of Legends subredditen hívta fel rá a figyelmet ‘imjonathont‘.

A felhasználó szerint úgy tűnik, hogy a Riot „teljesen visszaállította a haladást a belépőben”.

So riot reset pass progress because of issues that the rewards weren’t being given out. We should at least get compensation for that from leagueoflegends

A mérföldkő küldetéseket, amelyek hozzájárulnak a haladáshoz, visszaállították, válaszul azokra a problémákra, hogy a jutalmakat nem kapták meg a játékosok.

„Befejeztem az egyes és a kettes mérföldkő küldetéseket, és a hármason dolgoztam, amikor a küldetések visszaálltak” – mondta imjonathont.

„Egy egész kibaszott napba telik egy mérföldkő teljesítése. Tegnap ezért grindoltam, ilyen sz*rságot” – írta egy Reddit-felhasználó a témában. „Ez volt az egyik legnagyobb s**tshow, amit a Riot-tól láttam egy ideje, hogy őszinte legyek” – írta egy másik.

A belépők egy szilárd módja annak, hogy a játékosok feloldják a különleges skineket, így egy ilyen csapás kétségtelenül hátráltatja a játékosokat.

Láttad már az AI-t, aki lerajzolta a hősöket?

Hát ez beteg! – Egy mesterséges intelligencia lerajzolta a LoL hősöket

×