Igaz, hogy javában pörög a FUT Versus eseménysorozata, de egyre több embert foglalkoztat a szezon egyik legfontosabb Promo-ja.

A Team of the Year az egyik olyan hatalmas eseménysorozat, amikor az év többi Promo-jához képest sokkal erősebb és nagyobb lapok kerülnek a játékba. TOTY lapot nyitni körülbelül olyan dolog, mintha kinyitnánk egy Icon lapot (nagyjából sajnos ennyi is rá az esély). A szezonok alatt aki csak teheti, folyamatosan spórol, gyűjtöget az év egyik legnagyobb eseményére, ki csomagokat, ki pedig pénzt a FIFA Pontokra.

Ki ne örülne annak, ha egy Pack nyitása során az összetéveszthetetlen kék Flare után kisétálna egy 90 feletti TOTY lap? Mondjuk egy Lewandowski, vagy egy Ronaldo? Igazából már nem kell sokat várni arra, hogy elkezdődjenek a kiszivárogtatások és a rengeteg találgatás arról, hogy idén ki kerül bele a Team of the Year csapatába. El is hoztunk nektek egy videót a FIFA 21-ből arról, hogy nagyjából milyen érzés lehet TOTY lapot nyitni (nyomokban Icon openinget tartalmaz).

 

Mint említettük, hamarosan elkezdődnek tömegével jönni a jósok és a találgató emberek, hogy kik fogják alkotni a csapatot, addig is találtunk két koncepciós, ún. Fantasy Team-et, amelyekre Instagram-on bukkantunk rá. Az alkotások DaveeDesigns-tól és fut.investments-től származnak. Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Nos, nagy nevekből egyik csapatban sincs hiány, itt van Salah, Messi, Benzema, Lewandowski, természetesen Kanté is, vagy éppen a nagy újonc, Éduard Mendy. Viszont a csapatokban van valami furcsaság, egyfajta hiányérzet: Hol van Ronaldo?

Mit gondoltok? Szerintetek kap idén is TOTY lapot? Kik férnének be még a csapatba?

 

Ezt olvastad már?

Brutális lenne – Így nézne ki Messi és Ronaldo Icon lapja a FIFA 22-ben

×