Belegondoltál már abba, hogy a világ jelenleg 2 legjobb játékosa egyszer majd visszavonul, és Icon lapként tér vissza a FIFA-ba? Kicsit mi is eljátszottunk a gondolattal…

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo a futballvilág jelenlegi legjobb játékosának számítanak. Mindkettő többszörös Aranylabdás, és még mindig aktív, ráadásul pályafutásuk alatt számos rekordot döntöttek már meg.

Sajnos egyszer el fog jönni az az idő, amikor mindketten bejelentik majd, hogy visszavonulnak, ugyanis az idő csak telik és ők sem lesznek már fiatalabbak. Nyilván ez még hosszú idő még, mire megtörténik, de sajnos fel kell készülnünk, hogy egyszer majd ők is „egykori labdarúgók”-ként lesznek jelen a világban. Egy dolog azonban szinte borítékolható: az EA biztosan nem fogja elengedni a kezüket és méltó emléket fog állítani annak a csodának, amit ez a két játékos véghez vitt. Rengeteg gyerek és felnőtt csak azért ül a televízió elé, vagy megy ki adott esetben egy meccsre, hogy őket lássa a pályán. Ha majd másként nem is, de Icon lapként biztos, hogy a visszavonulásukat követően hamar találkozhatunk velük.

DaveDesiigns és pacyboiis Instagram-felhasználó létrehozta Ronaldo és Messi – feltehetőleg Moments Icon lapját, részben azért, hogy tisztelegjenek, másfelől pedig, mert eljátszottak a gondolattal, hogy vajon hogyan is nézhetne ki a 2 élő legenda lapja a FIFA 22-ben. Figyelem, magas értékek következnek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Érdemes bekövetni Instagram-on a srácokat, ha hasonló remek alkotásokkal szeretnétek találkozni!

Ti kit választanátok? 

 

Ezt olvastad már?

Elkezdődött az év harca – Itt a FUT 22 VERSUS!

×