Nem sikerült túl jól a legutóbbi frissítés.

Ahogy az elmúlt napokban kiderült, a Battlefield legutóbbi, 3.1-es frissítése nem sikerült a legjobban. Többek között a changelogban belengetett loadoutokkal kapcsolatos bug sem került kigyomlálásra és valószínűleg újabb hibákkal is sikerült bővíteni a játékot. Nem ez volt az egyetlen dolog, ami félrecsúszott:

úgy tűnik az Aim-Assist javítás sem sikerült jól!

A Battlefield fejlesztői, a 3.1-es changelogban megemlítették, hogy javítottak a konzolos/kontrolleres játékosok Aim Assistján, hogy sokkal konzisztensebb legyen a meccsek során. A játékosok nem voltak elégedettek az eredménnyel, szerintük teljesen hasztalan volt a frissítés ezen része. Persze ráhúzhatnánk, hogy ismét csak a szokásos közösségen belüli panaszkodás megy, ám a Battlefield egyik vezető fejlesztése is megszólalt a témában.

Elmondása szerint enyhe változtatásokat eszközöltek, ezért tűnhet úgy, hogy semmit sem csináltak. Megerősíti, hogy nem ért célt az update ezen része és tovább dolgoznak azon, hogy úgy működjön a kontrolleres célzás rásegítés, ahogy a játékosok szeretnék. Lehet vitatkozni az Aim Assist létjogosultságán, de cross-platform körülményen között igenis szükségük van egy kis rásegítésre a játékosoknak, amit jelenleg nem igazán kapnak meg. Reméljük hamarosan egy újabb frissítés orvosolja ezt a problémát és nem szenvednek el jelentős hátrányt a kontrolleres bevitelt preferáló játékosok.

Hit-reg, pontosság, kutya-nerf – Nem sikerült tökéletesre a BF2042 3.1-es javítása

https://leet.hu/samsung/

×