A Battlefield 2042 az ünnepek előtt még kap egy nagy frissítést, sok átalakítással és hibajavítással. Persze ez sem mondható tökéletesnek, ahogy a játék sem.

Ahogy azt a Battlefield 2042 fejlesztők ígérték, szép lassan igyekeznek javítani a játék minden hibáját. A nemrég megjelent 3.1-es frissítés nem azonban nem csak hibákat javít, de egy rakás változást is behozott. Van itt hit-reg javítás, robotkutya-nerf, valamint számos fegyverstat-átalakítás. Sajnos azonban ahogy a játék sem tökéletes, úgy ez a frissítés sem. Máris mutatjuk, miért.

Ilyen lett a Battlefield 2042 3.1-es frissítése.

Ami röviden a javításokat illeti, a játékban a hit-reg javítás talán az egyik legfontosabb, mivel erre nagyon sokan panaszkodtak. Ha minden igaz, a játék mostantól pontosabban regisztrálja a találatokat. További fontos változás a Ranger harci kutyák nerfelése: a hatótávja, valamint az alap HP-ja csökkent. Tehát kevésbé lesz hatékony és könnyebben elpusztul.

A frissítésben a fegyverek is változáson mentek keresztül, különösen ami a visszarúgást és a szórást illeti. Ha minden igaz, a fegyverek mostantól pontosabbak lesznek. A pontosság a burst fire használata esetében általában romlik, de most valamivel tovább tart, míg a fegyver nagyon pontatlan lenne. A fejlesztők leírása szerint a nagyon durva visszarúgást visszavették az AK24, LCMG, PKP-BP, SFAR-M GL és PP-29 esetében is. Az SMG-k hip-fire pontosságán is csiszoltak, az LMG-k visszarúgását pedig csökkentették.

Nem sikerült maradéktalanul

Sajnos annak ellenére, hogy a frissítési jegyzetben benne van a következő sor, ez a javítás állítólag nem sikerült.

„Kijavítottuk azt a hibát, ami miatt a loadoutok néha üresek voltak a spawn képernyőn, miután csatlakoztak egy szerverhez. Ez megakadályozta a fegyverválasztást.”

Nem sokkal később azonban a frissítés megjelenése után egy Battlefield rajongói Twitter oldal azt írta: ezt a problémát mégsem sikerült orvosolni.

 

Reméljük, hogy szép lassan minden BF funkció a helyére kerül. A sok-sok változást és hibajavítást a hivatalos Patch Notes-ban olvashatjátok el. Te mennyit szoktál játszani?

Amúgy tudtad, hogy mennyit keres egy fejlesztő?

Színt vallanak a fejlesztők – Ennyit lehet keresni manapság a játékiparban

 

 

https://leet.hu/xmas/

Borítókép: Battle Fails

×