Egy olyan perket engedélyez, melyet a sima fegyverre nem rakhatunk fel.

A Pay2Win kifejezést a játékosok azokra az in-game tárgyakra szokták rásütni, melyeket némi ellenérték cserébe oldhatnak fel és egy kis pluszt előnyt adnak. Természetesen a modern és hatalmas játékosbázissal felvértezett címeknél nem engedhetnek meg maguknak ilyet a fejlesztők és nincs is szükségük rá. Előfordul néha azonban, hogy valamilyen bugnak vagy glitch-nek hála mégis beleszaladnak ezekbe a játékosok, általában Battle Pass vagy az in-game Shopban megvásárolható skinek közül kerülnek ki ilyen esetek.

Ezúttal az egyik Warzone/Vanguard Battle Pass blueprint juttatja a felhasználókat jogosulatlan előnyhöz!

 

BearPig vetette fel Twitteren, hogy az Battle Passban található MP40 Blueprintre felszerelhetjük a Vital névre hallgató perket. Ez azért érdekes, mert alap esetben ezt nem tehetjük meg, hiszen a fejlesztők a bétát követően gyakorlatilag kivették a Vitalt a játékból. A perk segítségével a chest lövések is fejlövésnek számítanak, így hamarabb megölhetjük ellenfeleinket.

A felhasználók között egyelőre még nincs egyetértést abban, hogy ez vizuális hiba vagy valós előnnyel járó bug, de reméljük a fejlesztők gyorsan reagálnak a problémára, akár egy teljesen csendes frissítés formájában.

Durva Warzone bug segíti a játékosokat – Ezzel a kombóval nincs visszarúgás a Kar98k-n

https://leet.hu/samsung/

×