Fejlesztői hiba miatt lehet sokkal jobb választás a Kar98k, mint a Swiss K31.

A Warzone Pacific kezdeti időszakában az első két helyet az Kar98k és a Swiss K31 uralja továbbra is. Könnyen lehet, hogy a fejlesztők a kettő fegyver közötti döntésünket is megkönnyítik egy hibajelenségnek hála, melyet a Warzone statisztikák nagy ismerője, TrueGameData osztott meg a nagyközönséggel.

Hiba lenne nem a Kar98k-t választanunk!

 

Mindkét mesterlövészpuska rendelkezik némi „büntetéssel”, azaz lövés után egy jó erős lökést/visszarúgást érez a karakterünk (flinch), hogy ne tudjunk azonnal ismét 100%-os pontosággal lőni. Ezt a flinch perk segítségével mérsékelhetjük mindkét fegyveren, ám úgy tűnik, hogy a Kar98k esetében egy nem várt bug is aládolgozik a játékosoknak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Kar98k + Flinch Perk kombó TELJES mértékben eltünteti ezt a büntetést, így több lövés esetén is meglehetősen pontosak tudunk maradni, nem kell a visszarúgástól félnünk. A fejlesztők bizonyára tudnak már a hibáról, így napokon belül érkezhet a javítás is, akár bejelentés nélkül is. Ám addig hiba lenne nem a Kar98k-t használni nagyobb távolságokra, hála a véletlenül kiosztott brutális buffnak.

https://leet.hu/samsung/

×