A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette a Grand Theft Auto Online vadonatúj sztori kiegészítőjét, amely évekkel a Grand Theft Auto V eseményei után játszódik.

Nem is olyan rég írtam nektek róla, hogy a játékosok mennyire fel voltak háborodva azon, hogy még a GTA 5 megjelenésének első évében a Rockstar bejelentett egy extra történetkiegészítést. Az persze nem valósult meg sosem. Ami késik, nem múlik, ugyanis most tényleg bejelentettek egy kiegészítő sztorit. Azonban ez most a GTA Online-ban valósul meg.

A The Contract DLC főszereplője Franklin, a GTA V három főszereplőjének egyike. Franklint és Michaelt még nem láthattuk a GTA Online-ban.

A kiegészítő december 15-én érkezik, vagyis nem kell sokat várni rá. Arról nem is beszélve, hogy a sztori ingyenes lesz, nem kell érte külön fizetni. A történetben Franklin egy F. Clinton And Partner „hírességgondozó” ügynökség felépítésén dolgozik. Ez egy olyan cég, amely Los Santos leggazdagabb lakóival együttműködve megoldja a problémáikat, bármi is legyen az.

A kiegészítőben Dr. Dre is megjelenik, aki új zenét írt a játékhoz. A történet során a GTA V rádiós műsorvezetője, DJ Pooh felveszi a kapcsolatot Franklinnel, és megbízza, hogy szerezze meg az ikonikus rapper telefonját, ami tele van király új számokkal. A sztori összes része egyedül és haverokkal is játszható.

A következő napokban több információt kapunk az új fegyverekről, járművekről, és sok másról. Szerinted van értelme ennek, vagy inkább a GTA 6-on kéne dolgozni?

A legmenőbb mobilok listáját láttad már?

A TOP 8 – Ezek a mobilok a legmenőbbek a magyarok körében

 

 

https://leet.hu/samsung/

×