Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, és hihetünk a kiszivárgott képeknek, akkor Daredevil néhány nap múlva a Marvel-moziverzumban is bemutatkozik végre.

Amikor a Disney-Marvel megaduó visszavette a Netflixnek kikölcsönzött szuperhősök jogait, a világ geekjei egyszerre sírtak fel. Nem csak azért, mert szinte tökéletesre csiszolt felnőtteknek készült sorozatokról volt szó, hanem azért is, mert a képregényes körökben körülrajongott karakterek megformálására a legtökéletesebb színészeket találták meg.

Az első a sorban a Daredevil – Fenegyerek volt, ami messze magasan az egyik legjobb szuperhősős sorozat – és adaptáció, ami valaha készült. Mindebben a remek történet és megvalósítás mellett alapvetően három karakternek, de inkább színésznek volt óriási szerepe: Elden Henson – Foggy-jának, Vincent D’Onofrio Vezérjének, és természetesen Charlie Cox Matt Murdockjának.

Csakhogy a Disney nagyon sokat ült a parlagon hagyott karakterein, így félő volt, hogy a közönségkedvenc alakítások mennek a levesbe, a karakterekhez pedig új színészeket keresnek. Ezt a várakozást törte meg előbb a Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott képe, amit a film sajtóturnéján most a Marvel atyaúristene, Kevin Fiege is megerősített.

Fiege hivatalosan is bejelentette, hogy Daredevil/Matt Murdock szerepét a Marvel Moziverzumban változatlanul Charlie Cox viszi tovább.

Ez pedig örömünnep minden rajongó számára, hiszen nála aligha lett volna alkalmasabb a szerepre. Így azonban nyitott a kérdés, hogy a Netflix sorozatából még kiket szándékoznak átemelni, hiszen bizony akadnak még páran, akiknek tudnánk örülni. A legnagyobb ováció úgy vélem Vincent D’Onofrio visszatérése nyomán kerekedne, akinél elképzelni sem lehetne egy jobb Kingpint. Illetve, ha már így itt tartunk, akkor Jon Bernthal Megtorlójáról sem érdemes megfeledkezni, aki szintén a Netflix-féle Daredevilben mutatkozott be és forrt össze az ikonikus antihőssel.

Erre azonban egészen biztosan várnunk kell még, ezért javallott a szemeket a hamarosan debütáló új Pókmozi felé fordítani, ugyanis ha hitetünk a kikerült anyagoknak, akkor Fenegyerek néhány napon belül beköszönhet a Marvel moziverzumába.

via – CNET, The Gamer

Ez a tehetséges mérnök megépítette Pókember “igazi hálóvetőjét”

 

https://leet.hu/samsung/

×