A mai napon közzétették azoknak a játékosoknak a listáját, akik esélyesek lehetnek a novemberi La Liga Player of the Month-címre. Lássuk a nevezetteket!

Újabb esélyünk adódik az EA által arra, hogy befolyásoljuk az Ultimate Team alakulását: elindult a szavazás a november havi La Liga Player of the Month-cím elnyerésére. A hónap legjobbja titulus birtokosa azok közül kerülhet, akik a teljesítményükkel, eredményességükkel rászolgáltak arra, hogy bármelyikük jó eséllyel induljon a cím elnyeréséért. Lássuk, kik a jelöltek?

Izgalmas felhozatal, azt kell mondjuk. Diego López 2 kapott gól nélküli meccsel vág neki ennek a versenynek, de ott van Memphis Depay 2 győzelem-2 döntetlen-0 vereséges beszállója 3 lőtt góllal. Ugyanúgy esélyes lehet a többiek mellett Antoine Griezmann 3 győzelem-2 döntetlen-0 vereséges statisztikája a 2 gól és 1 gólpasszal, habár az egyik legnagyobb esélyes Vinícius Jr., a Real Madrid ifjú csillaga. Ő 4 győzelem-0 döntetlen-0 vereséggel és 2 lőtt góllal került be a nevezettek közé. Az előrejelzések szerint, ha ő lesz a győztes a szavazáson, akkor az SBC-ből megszerezhető POTM lapja így nézhetne ki:

Az igazat megvallva, brutális lapról lenne szó, a 99 Pace és 93 Dribbling mindenképpen csábító lehet azoknak, akik egy brazil nemzetiségű La Liga játékossal szeretné kiegészíteni a team-et. Szavazni ide kattintva tudtok, az EA spanyol nyelvű felületén.

Szerintetek ki kapja meg a novemberi POTM címet?

Kiemelt kép: www.goal.com

 

Ezt olvastad már?

Komoly nevekkel indul az Advent – Itt a Team of the Week 11

 

 

×