Az előrejelzéseken és a találgatásokon ismét kifogott az EA: érdekes fordulatokkal, de megérkezett a Team of the Week 11.

A hét első felében már foglalkoztunk vele, hogy mik az esetleges kilátások, jóslatok a Team of the Week 11 játékosaival kapcsolatban (ide kattintva elérhető a cikk), de az EA a TOTW 11 kerethirdetéssel ismét megkavarta kissé az állóvizet, hiszen nem minden alakult ismét úgy, ahogy azt a szakik elképzelték és várták.

A várakozások ellenére Marquinhos kimaradt a keretből, viszont érkezett helyette Virgil van Dijk, úgy gondoljuk, hogy igazából nagy gond ezzel nincs, maximum így nem a fixen Ligue1 csapatépítőknek kedvez ez most, hanem a Premier League team tulajdonosoknak. A kapus személyében nem történt változás, viszont a középpálya jobb szélén Bebou helyett az Arsenal fiatal reménysége, Saka került be a csapat kezdő keretébe. Çalhanoğlu helyett is jött új érkező Maddison személyében, de középen, De Jong és Gündogan személyében nem történt módosítás. A csapat támadó szekciójában helyet kapott a várt Griezmann, viszont egyvalakit még sajnálhatnak a jósok: Diogo Jota sem alkotja a Team of the Week 11 keretét.

Összességében azt lehet mondani, hogy nem kaptunk rosszabbat, mint amik az előrejelzésekben szerepeltek. Az tény, hogy voltak változások, de inkább csak abban, hogy melyik tábornak kedveztek most ezzel.

Ti mit gondoltok? Kit szeretnétek a csapatotokban látni?

 

Ezt olvastad már?

Micsoda meccsek lennének – Mikor jön már a Cross-Play a FIFA-ba?

×