A Chemtech Dragon Soul azonban egy nerfet kap ennek ellensúlyozására.

A 2021-es League of Legends előszezon első nagyobb egyensúlyi patchje már a küszöbön áll. Riot Phlox egy patch-előzetesben osztotta meg a 11.24 körüli részleteket, bemutatva egy maroknyi buffot és módosítást, ami a játék néhány bajnokához, tárgyához és rendszeréhez érkezik.

 

A 11.24-es patchben Ivern lesz az egyetlen bajnok, aki közvetlen buffokat kap, míg Kled az egyetlen bajnok, aki módosításokat kap. Ezeknek a közvetlen változásoknak a részletei holnapra várhatóak a teljes 11.24-es patch előzetessel. A Riot azt is megemlítette, hogy Rengar esetében is tesztelik a változásokat (már megint), bár a fejlesztőcsapat nem osztott meg semmilyen információt a bajnok régóta várt frissítéséről.

A játék egyes rendszerei, köztük a rúnák és a jungle szörnyek is módosulnak a 11.24-es patchben. A League játékosok ugyanis buffokat várhatnak az újonnan hozzáadott Hextech és Chemtech sárkányokra, míg a Chemtech sárkánylélek által nyújtott hatás a tervek szerint nerfelésre kerül.

A rúnák közül a Conqueror buffot kap, a Lethal Tempo viszont kiigazítást. A közvetlen bajnoki buffokon és kiigazításokon túl a játék néhány tárgya is változni fog a 11.24-es javítással. Az Archangel’s Staff buffokat kap a patchben, míg az Axiom Arc a módosítások között szerepel.

Ezt olvastad már?

Rendőrség, fojtogatás, sőt még kakilás is – Káosz a Black Friday alatt

forrás: Dotesports

×