S1mple-ék immár 20 meccs óta veretlenek voltak Nuke-on, a Vitality azonban most megszakította a bravúros menetelést.

A friss Major győztes Na’Vi szinte akadálytalanul menetelt a BLAST Premier Fall döntőjéig. Út közben 2:0-val küldték alsó ágra a BiG és a Vitality csapatát is, a Heroic-ot „csak” 2:1-re verték. Az alsó ágról végül a Vitality jutott ellenfélül a nagydöntőben, ahol keserédes győzelmet aratott végül a Na’Vi.

A meccset ugyan megnyerték, ade az immár 20 meccses Nuke veretlenségüket csúnyán elbukták.

Ráadásul micsoda utolsó kör volt itt, te jó ég! Emlékezhetünk rá egyébként, hogy a PGL Major döntőjében már véget érhetett volna ez a legendás Nuke veretlenség, ha NiKo nem a legrosszabb időpontban hozza össze élete bénázását.

Tényleg NiKo hibázott? – Lassításban mutatjuk a CS:GO Major legdurvább hibáját

 

De maradjunk a BLAST mostani döntőjénél, ahol 16:6-ra tudtak kikapni Nuke-on, ahol ezelőtt hónapokig nem találtak legyőzőre. ZywOo, apEX és shox is 20 kill fölött zártak a meccsen, vagyis kijelenthetjük, hogy alaposan felkészültek a Na’Vi-ból Nuke-on. 15:6-nál ráadásul parádés 1v4-et hozott a már említett francia zseni, ZywOo:

A versenyt, és a győzelemért járó 225.000 dolláros fődíjat viszont így is a Na’Vi zsebelhette be, visszavágó decemberben a BLAST Premier sorozat döntőjében, ahol már 1.000.000 dollár lesz az összdíjazás. Sokat elárul a mezőny erősségéről, hogy a 8 bejutó között ott lesz a világranglista első 6 helyezettje (Na’Vi, G2, Gambit, Heroic, Vitality, NiP) mellett a Liquid és az Astralis, vagyis brutálisan erős névsort kapunk az év utolsó nagyversenyére!

×