A sikersorozat második évada már úton van a rajongók felé.

Véget ért az Arcane első évada, és a Riot Games produkciós csapata végre megerősítette, hogy a sorozat második évada már készülőben van.

A sorozat második évadának teaserében Caitlyn, Jinx és Vi hangja hallható, ami arra utal, hogy a történet következő fejezete az első kilenc epizód eseményeit követheti. Ráadásul a sorozat első évada egy viszonylag hirtelen cliffhangerrel ért véget, ami arra utal, hogy az első évadban még elvarratlan szálak a jövőben lezárulhatnak.

Ez még mindig nem jelenti azt, hogy az Arcane második évada nem fog elmélyedni Runeterra más régióiban Piltoveren és Zaunon kívül. Noxus például az első évad utolsó felvonásában is sokat szerepelt. A más nemzetekhez, köztük Ioniához és Demáciához fűződő kapcsolatokkal az Arcane történetének lehetőségei óriásiak. Runeterra több mint egy tucatnyi felfedezésre váró régiójával lehetséges, hogy az Arcane második évada egy másik tájegységébe merülhet el.

A Riot nem adott meg egy határozott megjelenési dátumot az Arcane következő évadának megjelenésére.

Ha azonban a sorozat eredeti megjelenési idővonalát használnánk, akkor az Arcane leleplezése és az első évad premierje között körülbelül két év telt el, bár a világjárvány miatt a produkció késett. Ezzel a logikával az Arcane második évada valamikor 2022-ben vagy 2023-ban érkezhetne.

Az Arcane hatása – Ezek a bajnokok szárnyalnak a LoL-ban a sorozat miatt

Te már várod a második évadot?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/forrás: Dotesports

×