Úgy tűnik, nehéz idők várnak a felső sávra az preseason kezdetével.

Ha a felső sávban bármilyen tradeben vesztes vagy, akkor számíthatsz arra, hogy a játék hátralévő részében alapvetően használhatatlan leszel. Ám ez a hátrány most még tovább nőhet, ha nem megfelelő runákat hozol a preseason után.

A legtöbb matchup kénytelen lesz a Lethal Tempot egymásba futtatni, vagy azt kockáztatják, hogy a Lethal Tempo által adott abszurd támadási sebesség-szteroid miatt hátrányba kerülnek.

Ireliának már most is van egy erős támadási sebesség bonusza a passzívján. Ha ezt a Lethal Tempo mellé tesszük, az katasztrófa receptje lehet, és a Riotot ismerve nem szeretnénk, ha a végén Ireliát vagy más bajnokokat, például Jaxet is nerfelnék emiatt.

Darius például hihetetlenül egyszerűen tudja alkalmazni a level 1 trade-et, különösen a W-jének legutóbbi CD-buffjai után.  Egy W után pár AA segítségével valószínűleg 100%-ban garantálja, hogy az ellenfél elhasználja a flasht, mielőtt halálra vérezne.

Továbbá, mindenki kedvence, Yasuo & Yone is új életre kellhet a felső sávon, főleg a Q cooldown-nak köszönhetően. Ám ha ez nem lenne elég Gwen egyik fő problémája a nerfek előtt a támadási sebesség volt, amit az E-ből kapott a korai játékban. Úgy tűnik, hogy ezek az idők visszatérnek, köszönhetően a Lethal Tempónak.

Ez azt jelentené, hogy a tankok ideje véget ért a felső sávon?

Úgy tűnik, hogy ez megismétlődik, ami a 9. évadban történt, amikor a legtöbb Domination rúnával rendelkező csapat szinte automatikusan nyert. Remélhetőleg a Riot minél hamarabb belátja a problémát, amit a Leathal Tempo adhat a felső sávon, és megpróbálja megoldani mielőtt a felső sáv teljes káoszba torkollik.

Te melyik hőst választod a preseason után?

“Őszintén, k****ra utálom a TSM-et”: Doublelift beszámol miért vonult vissza

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×