Doublelift kikotyogta a Team SoloMid alapítóját, Andy „Reginald” Dinh-t, és azt, hogy végül miért döntött úgy, hogy visszavonul a League of Legends-től.

Az LCS történetének legkitüntetettebb játékosa, nyolcszoros NA-bajnok elárulta, hogy visszavonulása a TSM alapítója, Andy „Reginald” Dinh miatt merült fel. A dolgokat rövidre foglalta: „Őszintén szólva k****ra utálom a TSM-et. Leginkább Andy miatt” – mondta Doublelift a Twitch-streamjén november 9-én.

Doublelift kifejtette, hogy SwordArt, a 2020-as vb döntőse és az LPL keresett támogatója, szívesen játszana vele 2021-ben. De miután megbeszélte a dolgot Regivel, és kifejezte elkötelezettségét a szervezet és a játékos iránt, „Andy szó szerint nemet mondott”.

„Túl nagy az egója” – mondta Doublelift. „Ez k****ra cringe”.

A TSM, annak ellenére, hogy SwordArt egy kétéves szerződést írt alá a 2020. november 26-án bejelentett 6 millió dolláros szerződéssel, úgy döntött, hogy Lawrence „Lost” Hui-ra, egy fiatal és viszonylag tapasztalatlan új-zélandi ADC-re támaszkodik.

„Ha én a TSM-nél lettem volna az elmúlt splitben, kétség sem férhet hozzá, hogy kijutottunk volna a világbajnokságra” – mondta Doublelift.

A csapat a Cloud9 mögött zárta a szezont, és csak hajszál híján maradt le a 2021-es világbajnokságra való kvalifikációról, amelyet az izlandi Reykjavíkban rendeztek meg októberben és novemberben.

A TSM alapítója is megszólalt

Reginald egy közleményben nyilatkozott a Doubleliftről egy Reddit posztban. „Rendkívül elkeserítő mind a stáb, mind a játékosok számára, hogy olyasvalakivel kell együtt dolgozni, aki folyamatosan kétértelműen fogalmaz arról, hogy játszani akar-e vagy visszavonulni.”

„Ezért a stáb és a játékosok közösen úgy döntöttek, hogy elkötelezik magukat a Lost mellett. Hosszas tárgyalási folyamat után ezt követően sikerült megszereznünk SwordArt-ot. Doublelift is azt a tévhitet élvezi, hogy őt mindkét alkalommal kizárólag én váltottam le, de a valóságban a döntést közösen hozták meg a játékosok és a személyzet, akikkel nap mint nap együtt dolgozik” – magyarázta Reginald.

A TSM most a 2022-es szezon előtt szeretné újjáépíteni az LCS játékoskeretét, ami magában foglalja a SwordArttal való kapcsolat megszakítását, egy évvel a tajvani támogató kétéves szerződése után, a Dot Esports október 28-i jelentése szerint.

Úgy látom, a dráma még a mai napig szereti megtalálni Reginaldot.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×