Egy korábbi cikkünkben már említést tettünk arról, hogy miként is muzsikáltak a FIFA 21-ben a játékosok, azaz kik voltak a legtöbbet használt Rare Gold kártyák. Vizsgáljuk most meg, hogy mi a helyzet eddig az idei szériában!

A FIFA 22-ben napi szinten változnak a játékosok árai, valamint a lejátszott meccsek száma, mindenki igyekszik a számára legütősebb csapatot összehozni, dübörög a Market, kézről-kézre járnak az aktuális meta-lapok. Az újabb eventek pedig egyre sűrűbben dobják ki a jobbnál-jobb lapokat, hogy minél színesebb legyen a paletta az ideális team létrehozásához. Igaz, hogy még csak november közepén járunk, de máris figyelemfelkeltők és látványosak azok az adatok, amelyek azt mutatják, hogy jelenleg kik a leggyakrabban használt játékosok.

Mi most elhoztuk nektek azt az 5 Rare Gold kártyát, amik jelenleg a legdrágábbak és a legtöbbet fordultak meg a különböző csapatok meccsein:

1. Kylian Mbappé

Az ifjú francia titán, a PSG csillaga igaz, hogy a legdrágább jelenleg a Market-en az ő közel 1,4 millió Coin-os árával, de nem ő a legtöbb meccset jegyző kártya az 5-ös listánkban, habár az ő száma is igencsak lenyűgöző a játék ezen szakaszában: 2 613 730 lejátszott meccset jegyez jelenleg.

2. Cristiano Ronaldo

A Manchester United portugál gólvágója, a világ egyik legjobbja, árát tekintve a 2. helyre szorult a maga 800 ezer Coin értékével, viszont ehhez képest már egy több, mint 1 milliós különbség vehető észre, a lejátszott meccseket illetően: 3 953 236, és még hol a vége?

3. Neymar Jr

A brazil fenegyerek esetében, aki jelenleg a 3. legdrágább Rare Gold lap a játékban, az eddig lejátszott meccsek száma Ronaldo-hoz képest nála alacsonyabb, nagy valószínűséggel a Ligue1 link miatt: 3 594 600 lejátszott mérkőzés van ezidáig a neve alatt.

4. Lionel Messi

Az argentin szupersztár értéke szempontjából a 4. helyen áll, viszont lejátszott meccsek szempontjából nézve, az ötös lista ezüstérmese az elképesztő, 4 481 363 eddig lejátszott mérkőzéssel.

Nem maradt más hátra, mint hogy kihirdessük a lista 5. legdrágább, viszont a legnépszerűbb játékosát, aki nem más, mint:

5. N’Golo Kanté

A Chelsea védekező középpályása a listánk legolcsóbb, viszont a legtöbb lejátszott meccset jegyző lapja, a kis híján 5 millió (4 935 162) mérkőzéssel eddig a háta mögött! És hangsúlyozzuk, még csak november közepe van.

Ti mit gondoltok? Szerintetek hogyan alakul a játékosok sorsa? Ki lesz a szezon végén a legnépszerűbb?

Kiszivárogtak az iPhone 14 újdonságai – Dupla kijelző és Air Charge érkezhet

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×