A 2022-es iPhone bemutató videóját a ConceptsiPhone posztolta, a kiszivárgott pletykák alapján egy teljes újragondolás várható jövőre.

Alig jelentek meg a 2021-es iPhone újdonságok, a rajongók figyelme máris a 2022-es változatra fókuszál. Belsős pletykák alapján ugyanis az Apple teljesen újragondolja az iPhone koncepciót, és a legnagyobb versenytárs, a Samsung nyomába próbál eredni az újítások terén. Az iPhone 14 tehát valódi újdonság-bombaként csap majd le a piacra.

Ennek érdekében pedig semmitől sem riadnak vissza: dupla kijelzőt és Air Charge-ot is terveznek az iPhone 14-be.

 

A koncepicó belsős Apple-informátorok segítségével valósulhatott meg, akik állítják: az iPhone is megpróbálkozik a dupla kijelzővel. A felcsúsztatható főkijelző alól előbukkanó második screen A16 Bionic chipet rejt majd, és természetesen Face ID és Touch ID technológia is kerül bele. És nem mellékesen a kábel nélküli, wireless töltést biztosító Air Charge technológia is megjelenik végre az Apple-nél.

Az iPhone 14 végleges újításaira még jó pár hónapot várnunk kell, de ha tényleg ekkora durranást terveznek 2022-re, akkor érdemes is kivárni.

Ez is érdekelhet!

Szia Uram! – Instagramon kisorsolt kamu hajszárító nem érdekel?

×