Évtizedeket töltesz azzal, hogy vársz egy valamire való Grand Theft Auto remake-re, aztán egyszerre mind megjelenik, és azt sem tudod mivel kezdj.

Már nem kell sokat várni, és a Rockstar Games jóvoltából megkapjuk a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition című hármast, amely a GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas felújított verzióit tartalmazza. Ebből persze már kaptunk remek képeket, videókat.A Rockstar azonban úgy tűnik, hogy nem áll meg itt. Korábban már voltak pletykák arról, hogy készülhet a Red Dead Redemption első részének felújítása is. Friss hírek szerint pedig a trilógia után

a Grand Theft Auto IV felújított változatát is elkészítheti.

A 2008-ban megjelent GTA IV egyébként igen alulértékelt GTA játéknak számít. Miközben a Metacritic 98 pontot adott rá, a játékosok csak, 7.7-et a 10-ből. A Grand Theft Auto IV a játék-sorozatának kilencedik megjelent része. A játékban a RAGE grafikai motor dolgozik. A játékot a Rockstar Games volt alapítója, Dan Houser kezdte el megírni, aki azóta távozott a cégtől.

Ha minden igaz, a sokszor megbízható RalphsValve egyik forrása szerint GTA IV remaster is érkezik. A bennfentes nem mondott sokat a projektről, egyszerűen megosztotta a játék logóját, „2023” felirattal együtt.

 

Tekintettel a hírekre, miszerint a GTA VI fejlesztése jelenleg egy kicsit kaotikus, talán tényleg még több remake-el lepik meg a rajongókat. Úgy tűnik, az új GTA helyett továbbra is csak a régieket veszi elő a Rockstar.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×