Már a nyakunkon a felújított kult-klasszikus GTA-részek megjelenése, a Rockstar pedig újabb képekkel csigáz bennünket.

Már csak napokra vagyunk a teljesen felújított kult-klasszikus Grand Theft Auto etapokat tartalmazó gyűjteményes GTA-kiadás érkeztéig, de tényleges játékmenetet (a beharangozó előzetesen kívül) még mindig nem láthattunk egyik felvonásból sem.

Lehet, hogy a Take Two és a Rockstar nem látják értelmét a dolognak, hiszen bizonyára már mindenki ismeri Liberty City, Vice City és San Andreas utcáit és hőseit, a játékosok egy jelentős részének azonban elkélne némi ösztökélés a vásárláshoz. Sokan legalábbis még mindig nem tudják hová tenni a teljes árú plecsnit, amivel meghatározták a The Definitive Edition értékét.

Nos, játékmenetet még mindig nem, helyette viszont újabb képeket a játékokból kaptunk, szám szerint rögtön nyolcat. Ezeken válogatás nélkül a három játékokba nyerünk egy picike bepillantást, de sajnos nem többet annál, mint amennyit eddig kaphattunk.

A GTA: The Trilogy – The Definitive Edition november 11-én jelenik meg PC-re, Xbox One és Series, PS4 és 5, illetve Nintendo Switch konzolokra. A legjobb pedig, hogy a San Andreas már a megjelenése napjától elérhető lesz a (most csak 300 forintba kerülő) konzolos Game Pass kínálatából, míg a felújított GTAIII december 7-én a PS Now előfizetésen keresztül is elérhető lesz.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×