Friss szivárgások szerint a Grand Theft Auto 6 egy „fejlesztési pokol”, a projekt már több ponton átalakult, ezért is néma a Rockstar.

Sok érdekes infót és szivárgást hallottunk már a GTA 6-ról, de egy friss szivárgás szerint viszont nem éppen áll jól a projekt. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Rockstar eléggé bizonytalan a fejlesztést illetően, nyilvánvalóan azért, mert a játékot elkészíteni óriási felelősség és nagy a rajongói nyomás. A GTA 6 fejlesztése tehát állítólag egy fejlesztői pokol, miután Dan Houser 2020-ban elhagyta a Rockstar Games-t.

Sokat változott már a GTA 6 története.

A neogaf.com fórumán közzétett szivárgás szerint a GTA 6 már a Houser távozása előtt sok változáson ment keresztül. Átírták a történetet, a fejlesztést újrakezdték, sőt: Houser távozásának ismét sok változás lett a következménye.

Így a Rockstar talán éppen ezért nem oszt meg semmit a játékról, miközben a címet eredetileg 2020-ban szerették volna bejelenteni. Mivel azonban 2019-ben túl sokszor változtatták meg a történetet és a játék egyéb elemeit, nem számíthatunk arra, hogy hamar látunk belőle valamit.

A bejegyzés szerint ez az eddigi legkaotikusabb projekt, amit Rockstar készített.

Az is kiderült, hogy a GTA 6 két különböző idősíkban játszódik, illetve hogy a pálya és a többi elem „olyan gyorsan változik, hogy felesleges bármit is megosztani”. A Rockstar ugyanis olyat szeretne alkotni, ami a mai világban is a legszélesebb körben lehet népszerű. Ne feledjük azonban, hogy ez csak szivárgás!

A biztos, hogy akkora a rajongói nyomás, hogy hatalmas felelősség van a fejlesztők vállán, így nem mindegy, hogy mit alkotnak és hogyan. Ne feledjük, hogy amint valami nem tetszik a rajongóknak, a játékosok megfenyegetik a fejlesztőket, szóval nehéz lesz mindenkinek megfelelni. Reméljük, hogy a projekt nem jár úgy, mint a Cyberpunk 2077.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×