A Battlefield 2042 bétájáról megvan a játékosok véleménye, ettől függetlenül nagyon sokat ugrottak be a harcokba. Közzétették a pontos számokat.

Természetesen ahogy minden videojáték béta, a Battlefield 2042 béta időszaka is arra szolgált, hogy a fejlesztők élesben kipróbálják a játékot, megvizsgálják annak hibáit, és a megjelenésig javítsák azokat. Ennek ellenére sokan úgy gondolták: ilyen lesz a játék, ezért szépen el is kezdték savazni, sőt fenyegetni a fejlesztőket. Ennek ellenére úgy tánik, igen sokan gondolták úgy, hogy kipróbálják a játékmenetet.

Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója elmondta: 7,7 millió ember játszott a BF 2042 béta során.

 

Amint arról a VGC beszámolt, Wilson ezt az EA legutóbbi pénzügyi beszámolója során tette közzé, megjegyezve, hogy 3,1 millió felhasználó vett részt az early access bétában, amely október 8. és október 10. között zajlott. Itt a Conquest volt az egyetlen elérhető játékmód, amiről a DICE azt ígérte, hogy kétszer annyi tank lesz benne, amikor a játék megjelenik.

Jó látni, hogy mekkora hatalmas érdeklődés övezte a Battlefield 2042 bétát, de az is kiderült, hogy sokan félreértették a tesztidőszak lényegét. Sokan csalódottak lettek a látottak alapján, sőt kinevették a játékot a sok-sok hiba miatt. Pedig a DICE már ki is adott egy alapos bemutatót arról, hogy milyen pozitív eredményei vannak a bétának, ami miatt tökéletesíteni tudják a játékot a megjelenésre.

Ha lemaradtál a bétáról, ne aggódj: november 12-től ingyenes próbaverzió érhető el az EA Play tagok számára (Xbox Game Pass Ultimate is). Ha előfizetsz az EA Play Pro szolgáltatásra, még 10 órás limit miatt sem kell aggódnod.

A Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg.

https://leet.hu/?orderby=price&paged=1&s=exlzv&post_type=product

×