A FIFA 22-be ismét visszatértek a választható Rulebreakers SBC-k. Az elsőt a Lipcse támadó középpályása Christopher Nkunku kapta.

A FIFA 21 alatt megismerhettük az EA rebrandelt halloweeni eseményét a Rulebreakerst. Az SBC-k azért is voltak különlegesek az esemény alatt, mert a játékosok maguk dönthették el, hogy melyik irányba szerették volna a lapot elmozdítani. Az idei felhozatalban Nkunku sorsáról dönthetünk.

A lap kiváltásához egy 85-ös csapatra IF játékossal, valamint egy 87-es együttesre lesz szükségünk. Az ára így 180 körüli összegre tehető. Ugye a rulebreakers lapok közel azonosak, és mindössze egy statban különböznek. Nkunku két variációjánál választhatunk, hogy a lövést vagy pedig a passzolást erősítjük. Nekem első ránézésre az utóbbi szimpatikusabb. Szívesebben használom CAM pozícióban, mint csatárban és a kiemelkedő passz mutatók ebben sokat segítenek. A közösség is inkább ezt a lapot preferálja, hiszen jól látható a like-dislike arány.

Mit ajánlok? Nkunku remek formábban játszik idén így várható, hogy több speciális lapot fog kapni. Bundesliga csapatokba van alternatíva Reus személyében, de linkelés miatt Nkunku jobb választás. Ráadásul olcsóbb is. Szerintem az árazással nincs gond, hiszen egy nagyon jó játékost kapunk.

Ha pedig ingyen Rulebreakers lapot szeretnél, akkor Antonio is remek választás lehet főleg PL csapatokba.

Te kiváltod a francia lapját? Ha igen melyik verziót?

×