Az év első POTM szavazását a West Ham United támadója, Antonio nyerte. A lapja végül nem érkezett, helyett jött ez a lap.

Tegnap este megérkezett a FIFA 22 Halloweeni promója, a Rulebreakers. A szezon zárása előtt, még egy objective lapot is kaptunk, aki nem más mint Antonio.

Az augusztusi POTM győztes csatár már a jamaikai válogatottat erősíti, aminek köszönhetően már egy új zászló díszeleg a lapján. A kártya kiváltásához az új játékmódban: Red Linksben kell mérkőznünk.

  • Friendly Finery – Rúgj gólt Finesse lövéssel 11 különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Red Links módban.
  • On the Head – Fejelj három gólt Live FUT Friendly: Red Links módban.
  • Physical Passer – Szerezz 4 gólpasszt legalább 75-ös PHY stattal rendelkező játékossal Live FUT Friendly: Red Links módban.
  • Go for Glory – Nyerj legalább két góllal négy különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Red Links módban.

A feladatok egyáltalán nem vészesek, igazából egy délelőtt alatt teljesíthetőek.

A lap szerintem brutális. Nagyon jó kis lap a játék korai szakaszára egy vérbeli csatárt kapunk a statok alapján. A sebessége jó, a lövései jók, a labdavezetés kiegyensúlyozott. Passzokon picit lehetne csiszolni, de erre a szakaszra teljesen megfelelő. Fizikai mutatói is nagyon jók. Szerintem minden PL csapatba jól jön, ha nem más cserepadra ajánlom a kiszedését. Én mindenképp kiszedem és rögtön meg is nézem mire képes.

Te megcsinálod Antonio lapját?

×