Mark Zuckerberg maga jelentette be a hírt, miszerint a Rockstar Games az ő platformjukra is elhozza a San Andreast úgy, ahogyan még nem láthattuk.

A magyar idő szerint tegnap esti Facebook eseményen a vállalat feje, Mark Zuckerberg nem csak a közösségi portálról leszakadó cégének névváltását jelentette be, hanem tartogatott egy-két érdekes meglepetést a játékosok számára is.

Kiváltképp azoknak, akik rendelkeznek otthon egy Oculus Quest 2 VR fejessel és nem mellesleg legalább akkora rajongói a GTA egyik legjobbjának tartott San Andeasnak, mint a közösségi háló tulaja. Az eseményen ugyanis bejelentette, hogy a kult-klasszikus GTA javában készül a Facebook Meta virtuális valóság eszközére.

A hirtelen jött lelkesedésen kívül azonban nem nagyon tudunk másról beszámolni, ugyanis ennél konkrétabb infókat elfelejtett mondani. Mindenesetre azt azért sejthetjük, hogy nem a régi, 2004. októberében megjelent verzió, hanem a heteken belül érkező közel remake szintű remastered lesz a VR-port alapja, vagyis annak, aki különböző modokkal esetleg korábban már kipróbálta a VR-os GTA-t is érdemes lehet visszanéznie a Grove Streetre.

A végén csak halkan jegyezném meg, hogy aki szeretne sok pénzt spórolni az alaposan ráncfelvarrt San Andreason, annak érdemes lehet a Game Pass felé pislognia, ugyanis a november 11-i  megjelenésekor bekerül a Microsoft játékszolgáltatásába. Hasonló a helyzet a GTAIII – The Definitive Edition-nel is, csak az a PS Now kínálatát fogja erősíteni december 7-től.

×