Ha sokallod a felújított GTA-k árát, ha nem, ennyiért óriási butaság volna kihagyni ezt a lehetőséget.

A Rockstar Games azért semmiképp sem a semmiből jelentette be a klasszikus Grand Theft Auto játékok felújított kiadását, hiszen nem csak hogy sokat pletykáltak a létezésükről, de a GTA harmadik számozott és egyben legfontosabb állomása pont idén tölti a 20. évét.

Az viszont mindenkit nagyon meglepett, hogy ezzel együtt a régi verziókat teljesen eltávolítják a digitális boltokból, melyekkel már csak azok tudnak (hivatalosan) játszani, akik korábban, vagy időben bezsákolták őket. Még tágabbra zárta a szemeket amikor kiderült, hogy milyen áron kívánják áruba bocsátani a felújított részeket, ami nosztalgia ide, közel remake szintű átdolgozás oda, sokaknak akár eltántorító hatású is lehet.

Viszont!

Jó hír is van azok számára, akik nem szeretnék egy teljes játék árát elverni a GTAIII, a Vice City és a San Andreas remasterelésére. A Rockstar ugyanis beadta a derekát mind a Sony-nak, mind pedig az Microsoftnak, ami azt jelenti, hogy mindkét vállalat játékszolgáltatásába bekerülhet egy-egy felújított darab.

A PS Now kínálatába a GTAIII – The Definitive Edition kerülhet majd alig egy hónappal a megjelenés után december 7-én, a másik előfizetéssel rendelkezők viszont ennél talán jobban jártak. A Game Pass-ba ugyanis már november 11-én bekerül a San Andreas – The Definitive Edition, amivel így elméletileg konzolon és PC-n is játszhatunk.

A legjobb viszont az, hogy jelenleg az új felhasználók számára a Game Pass első havidíja mindösszesen 300 (!!!) forint.

Ez pedig pontosan azt jelenti, aminek hangzik: 300 forintért simán végigjátszhatjuk a teljesen megújult San Andreas-t.

Persze a Game Pass közel sem merül ki ennyiben, hiszen ezen túl több száz kiemelkedő játékhoz nyerünk hozzáférést, mint például a frissen megjelent Back 4 Blood, az ugyancsak újdonság Age of Empires 4, játszhatunk a Controllal, szétverhetjük a másikat a Dragon Ball FighterZ-ben, hamarosan befarol a Forza Horizon 5 is, de órákig lehetne még sorolni a kihagyhatatlan alkotásokat.

Szóval akkor, ha a lehető legköltséghatékonyabban akarsz újra ellátogatni a Grove Streetre, akkor érdemes az utadat előbb a Game Pass felé venned.

×