Snoop Dogg véletlenül elszólta magát és leleplezte a következő GTA zenei anyagának egy jelentős részét, amin pont az egyik haverja dolgozik.

Snoop Dogg elég nagy gamer hírében áll, sőt, kisebb-nagyobb szerepekben több videojátékban fel is tűnt már, de emellett mostanság még streamelni is szokott. Így hát nem is csodálkozunk nagyokat, ha egy-egy interjúban néha beszél egy kicsit a játékokról, arra viszont már nem számítottunk, hogy majd ő fogja leleplezni a következő GTA zenei anyagának egy bizonyos részét.

A legendás spanglis rapper a napokban volt a Rolling Stone Music Now podcast vendége, amikor szóba jött barátja, Dr. Dre, aki a Compton óta már 6 éve nem adott ki szólót. Nyilván a zenei portált is érdekelte, hogy mivel tölti mostanság az idejét a haverja, aki a Detox nevű albumán már jó ideje üldögél. Snoop viszont lehűtötte a kedélyeket, és elárulta,

hogy Dr. Dre bizony most is javában dolgozik, méghozzá a következő GTA-játék hanganyagán.

„Tudom, hogy kurva jó zenét csinál. És néhány zenéje kapcsolódik a hamarosan megjelenő GTA játékhoz. Szóval szerintem így fog megjelenni a zenéje, a GTA videojátékon keresztül.” – mondta mámorosan a rapper.

Sokan nyilván azonnal ráugrottak a témára és azt gondolják, hogy Dre muzsikáját a GTA 6-ban hallhatjuk viszont, azonban érdemes lehet jobban átgondolni a dolgot.

Ha igazak a GTA 6-tal kapcsolatos pletykák, akkor a soron következő nagyobb etap Vice City-be repít minket, ahol ugyan megszólalhatnak rap muzsikák, de kevésbé lenne annyira hangsúlyos, hogy egy Dr. Dre kaliberű zenész ennyire elköteleződjön mellette. Meg hát nem is nagyon illene a neonfényes diszkó tematikájához sem. Arról már nem is beszélve, hogy Snoopp Dogg egy „hamarosan megjelenő” játékról beszélt, a GTA 6 pedig még a kanyarban sem nagyon van.

Így hát egy opciónk marad, a ténylegesen hamarosan megjelenő Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, amelyben véletlenül pont ott lesz a teljesen átdolgozott és kifejezetten erre a kultúrára alapozó San Andreas. Vagyis sokkal valószínűbb, hogy Dr. Dre ahhoz készít zenei anyagot.

Ezt persze majd csak a megjelenés után fogjuk teljesen biztosan megmondani, addig viszont lehet találgatni, hogy Snoop vajon melyikről spoilerezett egy óriásit. Ja, és még azt is elkotyogta, hogy néhány anyag elkészültébe még ő is besegített.

×