Több mint két éve várunk már egy Major-re, és most a Leet Esport jóvoltából, exkluzív magyar nyelvű közvetítésben élvezhetitek a legfontosabb CS:GO eseményt!

Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy nem maradtok magyar nyelvű közvetítés nélkül az október 26-án kezdődő PGL Major Stockholm során, ugyanis a Leet Esport stábja elhozza nektek

minden idők legjobban várt CS:GO versenyét!

A teljesség igénye nélkül összeszedtünk tíz indokot, amiért azt gondoljuk, hogy ez lesz a játék történetének egyik legizgalmasabb, legjelentősebb és minden bizonnyal a legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye!

1. Két esztendő Major nélkül: a legutóbbi nagyversenyre több mint két éve került sor, majd a járvány keresztbe vágta a további terveket, de a várakozásnak most vége, két hét múlva indul a buli!

2. Kétmillió dollár: ennyi lesz a torna teljes összdíjazása, ez pedig a legnagyobb nyereményalap a játék története során!

3. Visszatérés: hét évet kellett várni arra, hogy – az első Major versenynek is helyet adó – Svédország ismét otthont adjon egy nagyversenynek!

4. Felavatás: ugyan Svédországban már rendeztek két Major tornát, de mindkettőt Jönköpingben, így most Stockholm is debütálhat.

5. Minden(ki) a helyén: bár sokáig még a rendezés is kockán forgott, végül az is megoldódott, hogy a fővárosba kerüljön az esemény, ráadásul nézők előtt, helyszíni stábbal!

 

6. Elsőrangú csapatok: ezt egy nagyversenyen aligha kell magyarázni, elég ránézni a résztvevőkre és a világranglista helyezésekre – a top 15-ből egyedül az OG maradt le.

7. Magyar nyelvű közvetítés: hatalmas hír a hazai szurkolóknak, hogy a CS:GO világ legfontosabb eseménye a Leet Esport jóvoltából magyar nyelven is követhető lesz!

8. Pontgyűjtés: folytatódik a csatornán a pontok gyűjtése, amit később jutalmakra válthattok be, így érdemes minden mérkőzésen ott lenni!

9. Nyereményjáték: természetesen ezúttal sem maradtok nyereményjátékok nélkül, számos finomsággal készülünk nektek!

10. Ez még nem minden: a fentieken kívül is sok minden vár még rátok, így például felvezető műsorokkal, kvízekkel, játékokkal, érdekes cikkekkel és további izgalmas tartalmakkal is készülünk!

A PGL CS:GO Major magyar nyelvű közvetítéséért a Leet Esport stábja felel.

Elég meggyőző volt, ugye? Akkor nincs más hátra, mint hogy türelmesen kivárjátok a fennmaradó két hetet, ezt az időt pedig érdemes eltölteni a Leet Esport csatornáján a Malta Vibes Knockout Series követésével, ahova a Budapest Five és a torzsi nevével fémjelzett mouz NXT is meghívást kapott! A verseny október 11-től 21-ig tart, a pontos menetrendet ezen az oldalon találjátok.

Az eseményt követően még több beszélgetős műsorral is készülünk, amelyekkel ráhangolódunk az október 26-án kezdődő PGL Major Stockholmra. Adásainkra nagy szeretettel várunk mindenkit a Leet Esport csatornáján!

Emellett kövessétek a Leet.hu weboldalát, illetve Facebook és Instagram oldalát, hiszen az elkövetkezendő napokban ismertetjük a Major résztvevőit, a verseny menetrendjét, de többek között a magyar stábot is bemutatjuk!

×