Végre ismét offline eshetnek egymásnak a legjobb csapatok.

A koronavírusnak és a svéd kormány által meghozott döntéseknek hála sokáig a semmiben lebegett a következő CS:GO major sorsa. A román PGL által megrendezett torna helyszínéül Stockholmot jeltölték ki a szervezők, ám egészen szeptemberig nem volt egyértelmű válasz arra, hogy valóban sikerül-e megtartani az eseményt a svéd fővárosban. Szerencsére a javuló helyzetnek köszönhetően úgy néz ki, hogy heteken belül ismét offline versenyen eshetnek egymásnak a világ legjobbjai.

A kvalifikációk egészen a mostani hétvégéig tartottak, szoros küzdelmeket láthattunk azokon a meccseken is. Nem véletlenül, hiszen 2 millió dolláros összdíjazással kecsegtet a PGL Major Stockholm 2021.

Nézzük is a bejutott csapatokat!

 

A CS:GO hivatalos Twitter oldala publikálta (retweetelte) a listát, így ha csak valami nagyon különleges dolog nem következik be valamelyik csapat életében, akkor ez lesz a végleges felhozatal. Három fő részre oszthatjuk majd fel az eseményt:

  1. The New Challengers Stage – Ekkor csapnak össze az „alsóbb” kategóriába sorolt csapatok
  2. The New Legends Stage – Ekkor csap össze a maradék 16 csapat, hogy ismét kiessen a mezőny fele
  3. The New Champions Stage – Itt már csak 8 csapat lesz, BO3 meccseket láthatunk, az előző két Stage BO1 meccseivel ellentétben

Ti várjátok már a Majort?

×