A nemzetközi szünetet kihasználva Noah Okafor is nekivágott a FUT Champions Döntőjének, amit a Salzburg labdarúgója hibátlanul teljesített.

Hétvégén zajlott le az idei első WL, amit új nevén már csak FUT Champions Finalsként ismerünk. Többen is nekivágtak a próbának többek között Noah Okafor is, aki képes volt veretlen maradni a 20 mérkőzés alatt. A Salzburg labdarúgója ezzel a kerettel teljesített.

A közel 20 milliós csapatot instagrammon tette közzé, amiben láthatjuk, hogy az ő kezdő iconjai között R9 és Vieira is szerepel, akik ketten kitesznek nagyjából 15 millió zsetont. A kaput az MU legendája Edwin Van Der Sar védi, míg a védelemben a jól megszokott Varane Mendy páros mellett, a tavalyi TOTS egyik legbrutálisabb lapja Lacroix és az idei játék legjobb jobb hátvédje Hakimi található. Középpályán Vieira mellett Kanté játszik, akiről szintén idén csak jót lehet mondani. Elől pedig a játék egyik legbrutálisabb támadó triója Messi, Neymar és Mbappé egészíti ki a legendával felállt támadósort. Talán Neymar az, aki az idei játékban nem az igazi, de Messi végre azt a szintet hozza, amit már nagyon rég vártunk tőle. Végre egy olyan játékot kaptunk, ahol kijönnek Messi „adottságai”.

 

View this post on Instagram

 

433esports (@433esports) által megosztott bejegyzés

 

A Salzburg padon Richarlisont, Martialt és Dembélét használta csodacsereként, míg magát és klubtársát Adeyemit is beválogatta a keretbe.

Okafor mellett a tavalyi WL rekorder Anders Verjgang is megkezdte szereplését és ahogy azt várni lehetett ismét egy hibátlan teljesítményt mutatott. Kicsit nehezebb lesz megdöntenie a tavalyi rekordját, hisz ezúttal csak 20 mérkőzés van egy hétvégén. Mondjuk, a hétközi meccseket is számoljuk akkor 29.

Nektek hogy sikerült a WL?

×