A mai nap kezdetét vette a FIFA 22 első FUT Champions Finals hétvégéje, mellyel megszerezhetjük első piros lapjainkat. A Red Pickek azonban eladhatóak lettek.

Végre megnyitotta kapuit a FUT Champions, melyben újabb jutalmakért küzdhetnek azok, akik sikeresen vették a Play-Off meccseket. Az első jutalmakat már volt, aki ki is váltotta, így láthatta, hogy eladható volt az a bizonyos Red Pick.

Épp ezért az EA Sports rögtön fellépett a helyzetre, és egy az egyben letiltotta a FUT Champions Finals jutalmai közül a pickeket. Az új rendszernek pont az lenne a lényege, hogy a hétvége után rögtön megkapjuk a jussunkat, de úgy néz ki ezen a héten ez elmarad. A teljesen átdolgozott reward rendszer egyelőre nem úgy működik, ahogy annak kéne, hiszen a DR jutalmakat például csak konzolon keresztül válthatjuk ki.

Red

Aki figyelte a piacot, az bizony hamar lecsaphatott egy ilyen ajánlatra. A különböző piros lapok ICON SBC-be, valamint az upgrade csomagokba voltak jók, így a zseton milliomosok akár most beruházhattak egy kettőre, míg aki szabadult volna zsetonra válthatta rossz red pickjeit. Hogy meddig lesz pontosan letiltva a csomag az kérdés, de egyelőre várni kell a jutalmakra.

Te nekivágsz a FUT Champions Finalsnek?

 

×