Ha már játszottál már FIFA-val egyszer már biztosan kifutott ellened Anderson Talisca valamelyik lapja. Tavaly Rulebreaker idén OTW kártyát kapunk.

Megérkezett a második nap tartalma, amely egy új SBC-t, valamint egy objective lapot hozott számunkra. Anderson Talisca kártyája már kiszedhető SBC formájában.

A játékoshoz egy 84-es csapatra lesz szükségünk, 50-es chemmel, szóval azért nem kell a Dunába ugrani, ha szeretnénk megszerezni. A jelenlegi piacon 15 ezer zsetonba kerül. Igen mondhatjuk, hogy nagyon drága, de Talisca nagyon gólerős a szaúdi ligában. A brazil bőven esélyes TOTW-re, sőt csütörtökön ismét duplázott és ezzel akár már a héten kaphat upgradet. A piacot továbbra is az EA kontrollálja, ezért nem tudom megígérni, hogy fejlődni fog.

A kártya továbbra is azt hozza, amit megszokhattunk tőle. Egy nagyon jó kezdő kártya, ami eléggé ki van egyensúlyozva. Továbbra is ott a Finesse trait és az idei játékban igen jól működik ez a lövés fajta.

Linkelni nagyon nehéz, hiszen strong linket csak Icon játékostól kaphat, vagy Al-Jabertől, de ha van pár brazilunk könnyen körbevehetjük.

Mit ajánlok? Mivel folyamatosan termeli a gólokat esélyes, hogy tényleg kapjon IF lapot. Ha büdzsé szűkén állsz, nem feltétlen neked szól, de ha van fölösleges lapod, akkor szerintem elfér a klubban.

Én ezt a lapot kiveszem és majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Kluivert feladat fordítással pedig reggel érkezem.

Te megcsinálod Talisca lapját?

×