A tegnapi OTW rajt mellé természetesen egy újabb Squad Building Challenget is kaptunk. A játékosok André Silva OTW lapját szerezhetik meg most.

Új év, régi promó, új SBC. Tegnap elindult a Ones To Watch, mely új lapokkal, játékos objective-vel és egy SBC-vel is érkezett. A játékosok most André Silva OTW lapját szerezhetik meg.

A lap teljesítéséhez egy 83-as csapatra lesz szükségünk, melyben egy Bundesliga játékosnak és 80-as Chemistrynek kell szerepelnie. Az ára, mivel a fodderek a földön vannak nagyjából 10 ezer zseton. André Silva viszont nekem egy elég kérdéses csatár. Medium-Medium workrate, 4 csillagos SM 3 csillagos WF. A kapu előtti statisztikái nem rosszak, de a sebessége nem az igazi, így mindenképp érdemes Huntert rakni rá. A Dribbling nem lesz annyira finom, mint egy Mertensnél de a levegőben képes lesz fejpárbajokat nyerni. Mindenképp érdemes mellé egy futó csatárt hozni, mint például Malen, aki azokat a hiányosságokat pótolja, amire André Silva nem képes.

A tavalyi évben Silva három Inform lapot, és egy POTM kártyát kapott és mivel bajnokságot nem váltott, csak csapatot, számíthatunk rá, hogy ismerős környezetben is hasonló teljesítményt ér el. A portugál csatárt nem mondanám állandó kezdőnek és eddig még a gólzsák se szakadt ki, de én reménykedem benne, hogy magára talál.

Mit ajánlok? Az ára alacsony, de attól még egy 83-as csapatról beszélünk ami a későbbiekben azért bőven többet fog érni. Ha Bundesliga csapatod van, jó lehet az elején, de valószínűleg hamar váltasz majd inkább Haalandra. Nem egy kötelező darab.

Te megcsinálod André Silva SBC-jét?

×