Kitalálod melyik Gulág a közösség kedvence?

A Gulag az egyik legjobb funkció, ami megkülönbözteti a Warzone-t az összes többi Battle Royale-tól. Az a lehetőség, hogy 1v1-ben vissza tudsz térni a harcba, izgalmas és intenzív része a Warzone minden fordulójának. Sokszor azt is megmutatja, hogy mennyire vagy jó 1v1-ben.

Az elmúlt öt szezon mindig megváltoztatta a Gulag megjelenését, hogy az 1v1-ek frissek maradjanak. A kozmetikai és fizikai változás ellenére a Gulag szabályai nem változtak. Meg kell nyerned a harcot, ha vissza akarsz térni a harcmezőre.

Nemrég írtam is egy listát, ahol rangsoroltam a Gulágokat. Persze ez a saját véleményem volt, de ezt a cikket megtekinthetitek ITT.

A Gulag-harcok lehetnek a Warzone-játékok legemlékezetesebb részei, főleg, ha be van kapcsolva az ellenfél mikrofonja és hallod ahogy ragel.

Aki már régóta játszik valószínűleg szép emlékei vannak az első Gulagról. Most utoljára Verdanskban, a Warzone Season 6-ban a játékosok az eredeti Gulag-térkép által inspirált Gulagban küzdhetnek meg.

Az Activision így jellemezte az Season 6 Gulágját:

„Készen állsz arra, hogy újra átéld az első Gulag-párbajokat? A hatodik szezon Gulagját a 2019-es Verdanskban található eredeti 1v1-térképek triója ihlette, és a Modern Warfare® Gunfight térképváltozatán alapul. Ez a mély Zordaya börtönkomplexum egy nem nyilvános és szekcionált szintjén játszódik”

Mivel ez lesz az utolsó szezon Verdanskban kíváncsi vagyok, hogy a Gulág, hogy tér vissza, ha megtörténik a Vanguardal való integráció.

Az viszont egy szép gesztus a Raven Software-től, hogy erre a kis időre egy kis deja-vu érzéssel tölti el a veterán Warzone játékosokat.

Most jön a nagy kérdés!

SuperSurvey

×