Az Operation Riptide néhány hasznos funkciót hozott a casual playereknek is, akik néha csak egy kis szórakozásra ugranának be.

Az új Operation Riptide frissítés rengeteg új tartalmat hozott a CS:GO-ba, köztük olyanokat is, melyek kifejezetten hasznosak lehetnek az alkalmi, casual játékosoknak. Ha nem is fizeted be a Battle Passt, érdemes újra elővenni a játékot, mert egy-egy funkció most neked kedvez. Bár sok újdonság nagy hatással lesz a kompetitív színtérre, a Valve nem feledkezett meg a többi játékosról sem.

Ez kedvező most a casual játékosoknak.

Privát Queue

Az új frissítés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy privát meccset indítsanak a hivatalos Valve szervereken. Most tehát 10 fős meccs indítható, anélkül, hogy olyan külső oldalakat kéne használni, mint a Faceit. Simán élvezhető a külön 5v5 játékmód. Ráadásul ez a Steam csoportokkal is működik, egyedi kódokat lehet küldözgetni a csatlakozáshoz.

Rövidebb meccsek

Egy normál kompetitív meccs a CS:GO-ban legalább 40 percig tart, ami még több is lehet a helyzettől függően. Ezt a problémát a Pro játékosok is felhozták. Így a Riptide-ban most megjelent egy új játékmód, a „rövid mérkőzések”. Ebben a módban teljesen kompetitív élményt kapunk, csak rövidebben. Az új módban maximum 16 kört játszhatunk, mindkét félidőben 8-at. Így a meccs nagyjából 20-25 perc. A régi mód természetesen még mindig él, de most akkor is játszhatunk, ha nem érünk annyira rá.

Team Deathmatch

A Valve engedélyezte Free For All DM szolgáltatást a hivatalos Valve szervereken, lehetővé téve a játékosoknak, hogy  teljes körű élményt kapjanak a közösségi szerverek nélkül. Ha csak egy kis szórakozásra vágysz, már elég a módot a CS:GO-ból indítani és mehet a dara.

Az Operation Riptide még 16 hétig tart, minden héten új kihívásokkal és jutalmakkal.

Borítókép: 3kliksphilip

×