Rengeteg újdonsággal robbant be az Operation Riptide a CS: GO-ba. Most itt vannak a heti küldetések is, hogy legyen miért küzdeni a játékban.

Ahogy arról nemrég egy hatalmas összefoglalóban hírt adtunk, rengeteg friss tartalommal robbant be a CS:GO világába az Operation Riptide frissítés. A rengeteg új skin, játékmód és egyéb újdonság (Riot Shield) mellett persze jöttek heti kihívások és jutalmak is.

Ha megvetted a Battle Passt, irány a játék és lehet gyűjteni a csillagokat.

Küldetések

A CS:GO Operation Riptide Battle Pass 14,99 dollárba kerül, ami akkor érdemes megvenned, ha tényleg a maximumot szeretnéd kihozni az új frissítésből. A Valve mindent héten új küldetéseket hoz majd, melyekhez rendszeresen gyűjthető a jutalmak beváltásához szükséges csillag. Persze sajnos csak akkor, ha megvan a Battle Pass.

Minden héten körülbelül hat-nyolc új küldetést kell megcsinálniuk a játékosoknak, amiket egyébként a Battle Pass nélkül is teljesíteni lehet. Ha azonban a BP nélkül csinálod meg, nem kapod meg a csillagokat. Szóval megéri némi pénzt rááldozni a Pass-ra, ha nem szeretnél kimaradni a jutalmakból. A csillagokat játékon belüli jutalmakért lehet beváltani a shop-ban. Ismét vehetünk ládát, matricákat vagy épp egy véletlenszerű tárgyat az új kollekciók valamelyikéből.

Hetente legfeljebb 10 csillagot gyűjthetünk be, de a küldetések az esemény végéig tartanak.

CSGO Operation Riptide küldetések

1. hét: Shark Week

Küldetés Játékmód Feladat Jutalom
Food Chain Deathmatch, Mirage Szerezz 10 killt sorozatban különböző pontokon: Bombsite A, CT Start, Shop, Bombsite B, Catwalk, Mid, Stairs, Bombsite A (megint), T Ramp, T Start 1 star
Blood in the Water Danger Zone, Blacksite Pusztíts el egy ellenséges drónt
Robbants fel egy hordót
Törj szét pár üveget
Ments meg egy túszt
1 task: 1 star
3 tasks: 2 stars
5 tasks: 3 stars
Premier Competitive Short Match Nyerj 21 kört
vagy
Nyerj 1 meccset
3 stars
Extraction Wingman, Extraction Okozz 300 utility damage-t,vagy 200 utility damage-t egyetlen meccsen belül 2 stars
It’s Raining Sharks Guardian, Blacksite Élj túl egy légi támadást 2 stars
Feeding Frenzy Casual, Group Delta Szerezz 30 killt, vagy 4 multi-kill kört egy meccsen belül 2 stars

Te rendszeresen megcsinálod a CS:GO küldetéseket?

×