A profi labdarúgók mindig kaptak egy kis szeretetet az EA-től. A saját spéci lap mellett egy teljesen új kártya is a birtokukba került ez a FUT VIP lap.

Ma este mindenki számára elérhető lesz a FIFA 22. Az EA partnerei már 2 napja nyüstölik a játékot. A streamerek mellett focistákat is láthatunk a virtuális pályán többek között Joao Félixet is. A portugál egy különleges lapot osztott meg instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

433esports (@433esports) által megosztott bejegyzés

Ez a lap család a FUT VIP. A kártya dizájn maga nagyon tetszik, és én is szívesen lecserélném az arany lapjaimat erre a spéci kártyára. Ahogy nézem képességekben nem tud többet, mint egy átlag arany kártya (hála az égnek), de azért különleges, mert mégis csak egyedi lapról beszélünk.

Hogy pontosan mit is takar ez? Azt mindig tudtuk, hogy a profi labdarúgók megkapják „önmagukat” az EA-től, egy masszívan felerősített változatban. Ezeket Pro Player Cardoknak hívjuk és arról híresek, hogy az OVR értékük 99-es. Ezenfelül mindig kapnak ajándékba a cégtől Icon lapokat is, hogy segítsék a játékosokat, ha már ők is szerepelnek a játékban. Most úgy néz ki, hogy egy teljesen új kártyád ad ki az EA a profi focistáknak és ezentúl már nem csak Icon lap jár a kezdés mellé, hanem sima arany lapok is FUT VIP köntösben. Azt nem tudom, hogy ezek a kártyák az Iconok helyett vannak, vagy melléjük jár, de mindenesetre, ha ilyen lappal találkoztok valószínűleg egy profi focista, vagy legalábbis egy FIFA nagykövet az ellenfeled.

Te találkoztál már profi játékossal a FIFA pályán?

×