A FIFA elején nagyon sokat számíthat az, hogy a megjelenés előtt mennyi zsetont tudunk összeszedni. De hogyan használd az EA playt? Segítünk.

Minden évben az EA Play előfizetők 10 óra előnyt kapnak a megjelenés előtt, hogy már előreláthassák milyen is lesz a játék. Persze az évek alatt ez átalakult és leginkább az előny szerzés miatt fizetnek elő főként a traderek. Ha szeretnéd a 10 óra minden percét kihasználni adunk néhány tippet, amivel a legtöbbet hozhatod ki az EA Play előfizetséből.

Ne csinálj SBC-ket

A 10 óra játékban nem fér bele az, hogy kirakósokat csinálj. Bármennyire is expert vagy rengeteg időt eltudnak venni, ráadásul a WebApp tökéletesen helyettesíti a konzol ezen részét. Ha nem akarsz értékes perceket veszíteni az SBC-ket mindig online csináld a WebAppon keresztül.

Ne állj neki csomagokat nyitogatni

Nagyon jó érzés, amikor látod a walkout animációt és megörülsz, hiszen végre valami nagy eshet. Bár akármennyire szeretem én is nézni, ahogy a csomag nyílik az első 10 órában ezt ne tedd. Nem éri meg. A csomagnyitást ugyanúgy hagyd a WebApp-ra hiszen, ott is ki tudod bontani a csomagjaid.

Ne variáld a csapatod és hosszabbítsd a szerződéseket

A játékban a csapatépítéssel, meddig megvásárlod a marketen, beépíted, pozíciót módosítasz, mind rengeteg időt ölel fel. A market és a Team Builder is elérhető a WebAppon ráadásul az egyéni taktikákat is könnyen tudod változtatni. Ne használd fel olyan dolgokra az értékes perceket, amit online is meg tudsz csinálni, ráadásul gyorsabban. Egyedül a mezszámokat nem tudod variálni, de szerintem az most belefér.

Ne ülj a menüben

Ha már nem játszol, de meg van nyitva a játék a 10 órád ugyanúgy pörög, szóval amint befejezted a játékot, azonnal zárd is be azt, hiszen ha 10 óráig csak a menüben ülsz az is ugyanúgy elveszi az EA Play adta lehetőséget, mintha végig játszanál.

Jogosan merül fel a kérdés, akkor mégis mit csinálj az első 10 órában. Én azt ajánlom Squad Battlesbe öld a legtöbb időt. Egyelőre még nem tudni Division Rivals meccsekért mennyi zseton jár. Tavaly adott egy masszív kezdeti pénzt (én 120 ezer zsetonnal kezdtem), de idén mindenki a 10. osztályból indul. Az SB rewardok hétfőn érkeznek, így már az első jutalom ciklusból is kaphatsz csomagot.

Ezenfelül a FIFA pontjaidat is átviheted, ebben majd a héten írok még egy segítő cikket.

 

×