Az új generációs konzolokon kétszer annyi időt játszhatunk a FIFA 22 megjelenése előtt, ha megvásároljuk az EA Playt. Érdekes lesz ez az év az biztos.

Minden trader tudja, hogy a játék első napjai kulcsfontosságúak. A kiadó ezt kihasználva létrehozta az EA Playt, melynek köszönhetően már megjelenés előtt 10 órát játszhatunk. Az idei évben azonban az új generációs

konzoltulajdonosok kétszer annyi időt kapnak ajándékba.

A community menedzserek megerősítették, hogy az idei évben az új generációs konzol tulajdonosok nem csak egyszer, hanem kétszer is beválthatják az EA Play adta bónuszt, hiszen mind az új, mind a régi generációs verzióban eltölthetünk 10 órát. Ez azért is előny, hiszen a klubunk teljesen megegyezik a másik generációval, mindössze a játékmenet és a matchmaking különb.

 

Azt tudtuk, hogy sajnos az idei évtől nagyon rááll az EA Sports a next gen konzolokra, de hogy már év elején éreztetik a különbséget, azt nem gondoltam volna. A Hypermotion kivételével szerencsére azért mindenben részesülnek még a PS4 és az Xbox One tulajok, de lassan majd szükség lesz arra, hogy beadják a derekuk és beruházzanak egy új változatra. A tavalyi évben használtam előszór az EA Playt, de annyival előrébb éreztem magam, hogy idén ismét befizetek erre a szolgáltatásra. A meta játékosok árai az első pár napban még viszonylag alacsonyan vannak, így olcsóbban szerezhetjük be kedvenceinket. Emellett az EA Playnek köszönhetően már megjelenés előtt plusz rewardban részesülünk, így kapásból lesz egy kis költőpénzünk.

Te megvásárlod idén az EA Playt?

https://leet.hu/shop/back2school/

×