A legfontosabb minden évben, hogy előre meg tudjuk mondani, hogy mekkora játékos is lesz a pakkban amit nyitunk. Ezek a FIFA 22 csomag animációi.

Az emberek imádják nézni, miközben emberek csomagokat bontanak élő adásban. Gyakran én is rátévedek hasonló streamekre, hiszen én nem szoktam tonna számra csomagot nyitni, ilyenkor pedig élvezetes nézni, ha valakinek esik valamilyen nagy játékos. Minden évben van egy kis jel, ami már előre mutatja, hogy mekkora lesz a csomag amit nyitsz. Ezek a FIFA 22 csomag animációi.

Az idei évben eltérően picit gyorsabbak a csomag bontások. Most nem vár minket hosszú folyosó, vagy nagy korong, hanem szimplán egy pódium lesz a lábunk előtt. A részleteket a lángok jelentik. Ha nincs láng a képernyőn akkor egy sima gold lapot kapunk, ha két láng felgyullad a szélén akkor a board, ha pedig igazi tűzijátékot kapunk akkor jön a walkout. Ezenfelül elég hamar észre lehet venni a walkout animációt, mert rögtön elindul a játékos a képernyő belső részére.

https://www.youtube.com/watch?v=ZIQG46XA6-I

Nagyon fontos, ezek a streamerek nagyon sok FIFA pontot elnyitnak a játék során. Sok csomagból nagyobb az esély a jó játékosok nyitására, így ne csapjon be ez minket, hogy nekik ilyen magas lapjaik vannak.

Ha lehet tippelni a füst fogja jelezni, hogy melyik promóció lapja érkezik, hiszen az ICON lapoknál például láthatjuk, hogy fehér a pódium előtti rész. Ezek tehát a FIFA 22 csomag animációi.

Ti rögtön kinyitjátok a csomagokat, vagy gyűjtitek őket?

×