Napról napra egyre furább hibákat tapasztalhatunk.

A Warzone Season 5 Reloaded frissítése óta meglehetősen nőtt a fura glitch-ek, bugok száma a játékban. Elég csak a pár napja megemlített Sentry Gunos hibajelenségre gondolnunk, amikor a játék random helyekre teleportálta a felhasználókat.

Ezúttal az is kiderült, hogy a knockos játékos lelke átszállhat a járművekbe!

Got downed while car was stuck, could drive off with me not in it from CODWarzone

 

Szerencsére sikerült megörökítenie a felhasználónak egy jó minőségű videóban is az eseményt. Az elején nem is látunk semmi különöset, egy játékos elakad az autójával egy másik járgány platóján. Az izgalmak akkor kezdődnek, amikor a videónk főszereplőjét találat éri és knockolt állapotba kerül. Ekkor a Warzone valahogy úgy érzékeli, hogy továbbra is az autójában van és bármilyen gond nélkül tudta vezetni azt, egyfajta szellemkocsiként.

Természetesen a játékos megölése után egyből megszűnt a glitch, erős lett volna, ha továbbra is vezethető marad az jármű. Jó kérdés, hogy mennyi ideig irányíthatta volna, ha nem fejezi be ilyen gyorsan az ellenfél. Szerencsére ismét inkább egy vicces jelenségről beszélhetünk, ám aggasztó látni az elmúlt időszakban ezek növekvő gyakoriságát.

×