Nem túl kellemes fél másodperc alatt elszakadni az egész csapattól, az már biztos.

Mikor már azt hinnénk, hogy a Warzone nem tud újat mutatni, mindig meglep minket az Activision FPS játéka. Ezúttal egy viszonylag ártalmatlan, ám annál kellemetlenebb glitch-nek lehetünk szemtanúi. Szerencsére egy felhasználónak sikerült videóra vennie a hibajelenséget, így a fejlesztők hamar utána tudnak járni a bugnak.

Nézzük is, hogy miért is érdemes vigyáznunk!

Placing Sentry In The Tower Can Teleport You (bug)
byu/connoisseurofmemes69 inCODWarzone

 

A játékos kapásból három sikertelen próbálkozást ejtett meg a killstreak lerakására, ám ezzel nincs is semmi probléma, hiszen a játék jelezte neki, hogy nem igazán van szabad hely a Sentry elhelyezésére. Valószínűleg a kevés hely is fontos szerepet játszhat a glitch előhozásában, hiszen amint sikerült lepakolnia és mellé ugrania, a játék azonnal lejjebb küldte pár emelettel. Azt hitte sokáig, hogy szimplán csak átdobta az épület textúráján/modelljein ám a kommentekben egy ennél komplexebb történet kezdett kibontakozni.

Más felhasználók is hasonló élményekről számoltak be, a közös pont valóban az volt, hogy szűkös helyre próbálták lepakolni az eszközt. Ám több játékost teljesen véletlenszerű helyekre teleportálta a játék, nem az adott épületbe vagy épp alá. Így nem árt óvatosnak lennünk, amikor a Sentry lerakásán ügyködünk.

Ti találkoztatok már hasonlóval?

https://leet.hu/shop/back2school/

×